Ministers Wouter Koolmees (Sociale Zaken), Wopke Hoekstra (Financiën) en Eric Wiebes (Economische Zaken) verdedigen donderdag hun steunpakket 2.0 in de Tweede Kamer. Veel middelgrote mkb-bedrijven zijn ontevreden en slaan alarm.
Volledig scherm
PREMIUM
Ministers Wouter Koolmees (Sociale Zaken), Wopke Hoekstra (Financiën) en Eric Wiebes (Economische Zaken) verdedigen donderdag hun steunpakket 2.0 in de Tweede Kamer. Veel middelgrote mkb-bedrijven zijn ontevreden en slaan alarm. © ANP

‘Met 20.000 euro kunnen wij nog geen dag onze vaste lasten betalen’

Ondernemers slaan alarm: als het noodpakket 2.0 niet wordt bijgesteld, regent het bij middelgrote bedrijven straks alsnog massaontslagen en faillissementen. ,,Met 20.000 euro kunnen wij nog geen dag onze vaste lasten betalen.”

  1. Coronaruzie bij rijschool escaleert na sneeuwbal in nek: 'Jullie zoeken het maar uit, ik vertrek!’

    Coronaru­zie bij rijschool escaleert na sneeuwbal in nek: 'Jullie zoeken het maar uit, ik vertrek!’

    Een ruzie over thuiswerken is begin dit jaar bij een rijschool in het noorden van Nederland uitgelopen tot een juridisch conflict. Een administratief medewerker ontkende tijdens het geschil ontslag te hebben genomen en spande een kort geding aan. De rechter stelde de medewerker in het gelijk en veroordeelde de rijschool tot betaling van het salaris tot het moment waarop de arbeidsovereenkomst rechtsgeldig wordt beëindigd.