Prijsvechter Die Grenze breidt uit naar de Randstad: ‘Drie pakken voor één euro. Niet duur, hè?
Bert Hesselink (58) doet de hele dag bijna niets anders dan restpartijen opkopen. Van overgebleven kersttoastjes en paashazen tot trays frisdrank, parfum en dozen shampoo. Het is de basis van zijn Twentse succesformule Die Grenze, die steeds verder uitbreidt en donderdag in Vlaardingen het eerste Randstedelijke filiaal opende.
Druk wiebelend met zijn been, de bril omhoog geschoven, zit Bert Hesselink (58) in de personeelsruimte van het nieuwste Medikamente Die Grenze-filiaal in Vlaardingen. Hij laat een appgesprek van de avond daarvoor op zijn telefoon zien. Een handelaar stuurt hem dan een foto van aluminium grillplaten, te gebruiken voor op de barbecue. Het aanbod: 21.000 verpakkingen voor 0,35 cent. Hesselink gaat op 0,20 cent zitten, waarna hij uiteindelijk akkoord gaat met 0,27 cent per pak.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Verrassend: deze dure SUV was vorig jaar de bestverkochte auto ter wereld
De Toyota RAV4 was vorig jaar de bestverkochte auto ter wereld. De SUV verwees een andere Toyota naar de tweede plaats. Het Japanse merk staat met maar liefst vier modellen in de top 10. -
Subsidie voor werk zorgmedewerkers met langdurige covid
Werkgevers in de zorg kunnen vanaf vandaag subsidie krijgen om medewerkers met langdurige covid in dienst te houden, meldt het ministerie van Volksgezondheid. Voor ongeveer duizend van hen dreigt ontslag, omdat zij langer dan twee jaar thuiszitten. In februari kondigde het kabinet al aan met een dergelijke subsidie te komen. -
PREMIUMGeld & Geluk
Millie en Dolf betalen 100 euro per maand aan energie: ‘Centrale verwarming is luxe’
In deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Dolf geeft makkelijker geld uit dan Millie, maar zorgt er ook voor dat niets uit de ijskast wordt weggegooid. En koopt soms een kofferbak vol wijn. -
PREMIUM
‘Als je na werk als een leeggelopen spons thuiskomt is het tijd om het roer om te gooien’
Onderzoek heeft aangetoond dat gezonde medewerkers die zich energiek voelen op het werk, veel productiever zijn. Vitale werknemers zouden dus de prioriteit van iedere werkgever moeten zijn. Hoe kunnen bedrijven helpen personeel meer ‘senang’ te laten zijn op de werkvloer? -
Ben je te streng voor jezelf? ‘Zelfcompassie is echt iets wat je moet oefenen’
Psycholoog Thijs Launspach is stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: compassie hebben voor jezelf.
-
PREMIUM
Niemand had dodelijke ongeluk kunnen voorkomen, dacht de familie, tot ze het strafdossier zagen
Janco overleed op z’n 22ste bij een bedrijfsongeval in een hoogwerker in Zevenaar. Niemand had het kunnen voorkomen, dachten zijn nabestaanden, het was domme pech. Tot ze het strafdossier onder ogen kregen. Wie was er schuldig aan het dodelijke ongeluk? -
PREMIUM
Lavendel Anouk is voor kweker Paul de bestverkochte soort ooit: 20.000.000 plantjes in héél Europa
Ze zijn niet aan te slepen en je ziet ze overal. In de tuin, langs de weg, op terras en balkon. Lavendelplanten zijn megapopulair en worden met miljoenen verkocht. Alle soorten doen het goed, maar de absolute topseller is ‘Anouk’ van lavendelkweker Paul van der Salm uit Boskoop. -
Do’s en don’ts op LinkedIn: ‘Duik niet in discussies als je te weinig verstand van zaken hebt’
Op zoek naar werk? Dan is een goed bijgewerkt LinkedIn-profiel tegenwoordig onmisbaar. Maar wat moet je vermelden, wat moet je weglaten en wat zorgt ervoor dat je opvalt tussen de honderden andere profielen? LinkedInexpert Corinne Keijzer legt uit.