Mike Linnenbank en Romana Wareman van Koornneef Relatiegeschenken & Bedrijfskleding & Kerstpakketten moeten dit jaar een stapje extra zetten vanwege leveringsproblemen uit China.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Linnenbank en Romana Wareman van Koornneef Relatiegeschenken & Bedrijfskleding & Kerstpakketten moeten dit jaar een stapje extra zetten vanwege leveringsproblemen uit China. © Thierry Schut

Tekort aan zeecontainers speelt leveranciers kerstpakketten parten

Door een tekort aan zeecontainers én een verstoorde productie in China is de aanvoer van non-food producten niet stabiel. De leveringsproblemen bezorgen ook bedrijven die handelen in geschenk- en kerstpakketten kopzorgen: ,,Kerst is de enige deadline in het leven, die je niet kan verzetten.”

  1. Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan
    PREMIUM
    aan het werk

    Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan

    Genieten van het leven, kan dat pas als je met pensioen bent? Anne-Marije Buckens (34) heeft ruim tien jaar een bedrijf waarmee ze 50-plussers aan werk helpt. Ze merkt op dat veel mensen aftellen tot hun pensioen, terwijl ze tijdens hun loopbaan van al het leven kunnen genieten. “Genieten van het leven zou niet in de wachtstand moeten staan totdat de overheid besluit dat je kunt stoppen met werken.”