Volledig scherm
Screenshot uit de videoclip 'It's Christmas time' van het Altena College. © Facebook Altena College

Altena College in Sleeuwijk wil kersthit scoren

SLEEUWIJK - Is het mogelijk om als school een kersthit te scoren? Met die vraag in gedachte heeft het Altena College in Sleeuwijk de kersthit It’s Christmas time gemaakt. Dinsdagochtend plaatste de school al een voorproefje van de videoclip op Facebook. Vrijdag om 13.00 uur worden het liedje en de videoclip gepresenteerd.

Ieder jaar houdt het Altena College een kerstmusical. Dit jaar staan er twee vragen centraal: Is het mogelijk om als school een kersthit te scoren? En: In hoeverre heeft de huidige beleving van kerst nog iets met het originele kerstverhaal te maken?

Presentatie

De eerste vraag wordt vrijdag in de grote pauze beantwoord met de presentatie van It’s Christmas time. Leerlingen spelen mee met het liedje op viool, harp, saxofoon en trompet. Daarnaast spelen ook de schoolband en Jeugdfanfare Altena JA! mee.

De tweede vraag wordt beantwoord in de kerstmusical, die voor leerlingen op 22 december gespeeld wordt. Examenleerlingen en belangstellenden zijn op donderdagavond 21 december om 19.30 en 20.30 uur van harte welkom.

Volledig scherm
Het Altena College in Sleeuwijk in winterse sferen. © Altena College
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Waalwijk, Heusden e.o.