Volledig scherm
Eigenaar Ron van Dinteren is gestart met de sloop van zijn discotheek De Kelder. Op deze locatie aan de Buitendijk in Hank opent volgende zomer een medisch centrum. foto Edwin Wiekens/pix4profs

Definitief het einde voor bekende discotheek De Kelder in Hank

HANK - Een sloopkraan breekt vanaf deze week stukje bij beetje discotheek De Kelder aan de Buitendijk in Hank af. Daarmee komt er definitief een einde aan het danspaleis, dat in de gloriejaren op zaterdagavond honderden jongeren uit de omgeving naar Hank trok.

De horecazaak ging enkele jaren geleden dicht. Eigenaar Ron van Dinteren besloot op de locatie een medisch zorgcentrum te plaatsen. "Na de sloop, beginnen we meteen met bouwen. De planning is dat we volgend jaar, nog voor de zomer, openen."

In het centrum krijgt de huisarts, apotheek en fysiotherapeut een plaats. "Daarnaast hebben we ruimtes die deeltijd gebruikt worden door verschillende paramedische diensten. Zo komt er onder meer een prikpost, diëtist, podotherapeut, logopedist en psycholoog", aldus Van Dinteren. Buiten creëert hij 63 parkeerplaatsen.

Waalwijk, Heusden e.o.