Volledig scherm
Arie Kraaij. © Altena College

Docent Altena College overlijdt enkele uren nadat hij examenkandidaten uitslag heeft verteld

SLEEUWIJK - Verdrietig nieuws voor de leerlingen en docenten van het Altena College in Sleeuwijk. Enkele uren nadat hij woensdag de examenkandidaten had laten weten of ze al dan niet geslaagd waren, is docent Arie Kraaij plotseling overleden.

De 57-jarige Kraaij was docent management en organisatie en mentor. Het toeval wil dat hij woensdag nog geïnterviewd is door RTL Nieuws. In het interview legde hij uit hoe hij het aanpakte als hij leerlingen goed of slecht nieuws moet brengen. 

Nog niet te bevatten

,,En nu moeten we slecht nieuws brengen over hemzelf. Het is nog niet te bevatten”, aldus rector Gijsbert van der Beek in een In Memoriam op de site van het Altena College.

Van der Beek noemt Kraaij ‘een goede docent, een meelevende begeleider van leerlingen en een bijzonder plezierig mens’.

Kraaij woonde in Aalburg. Hij werkte sinds zes jaar bij het Altena College. Daarvoor was hij bijna 29 jaar werkzaam bij het Pierson College in Den Bosch. 

  1. Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeersdeelnemers'

    Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeers­deel­ne­mers'

    WERKENDAM - Tientallen meters spookrijden, gevaarlijk slalommen langs pionnen en de politiemedewerkers uitmaken voor rotte vis omdat ze er niet langs mogen. Enkele automobilisten hebben zich vrijdag na een ernstig ongeval in Werkendam van hun slechtste kant laten zien. Hoofdagent Hasan kan er met zijn verstand niet bij. ,,Zijn wij zo ver gezakt dat ons eigen belang boven het leed van een ander staat?”