Volledig scherm
De zoekactie in de Bergsche Maas bij Dussen. © FPMB Martijn van Bijnen

Duikers zoeken in Bergsche Maas naar vermiste bejaarde man (76) uit Dussen

DUSSEN - Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie zoekt woensdag in de Bergsche Maas naar de bejaarde man uit Dussen die al sinds maandag wordt vermist. 

Gespecialiseerde duikers zullen te water gaan, volgens een woordvoerder van de politie zijn er aanwijzingen dat de man mogelijk in de Bergsche Maas terecht zou zijn gekomen. 

Maandag ging een Burgernetmelding uit voor de Dussenaar, die dementerend en slechthorend is. Over de omstandigheden van de vermissing kon de politie nog geen uitspraken doen, dat is volgens de woordvoerder lastig in te schatten omdat de man dementerend is. De man vertrok rond 05.00 uur 's ochtends en is voor het laatst gezien in de omgeving van het Groot-Zuideveld in Dussen.

De zoekactie van woensdag zal vermoedelijk enkele uren in beslag nemen.

  1. Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    GIESSEN/RIJSWIJK - Woensdagavond zijn tijdens een heel druk bezochte inloopavond in De Jager voor het eerst de plannen gepresenteerd voor het nieuwe Centrumplan Giessen/Rijswijk. Daarbij gaat het niet alleen om de invulling van het nieuwe centrum waarin de brede school De Parel al is gerealiseerd, maar ook over de locaties van de voormalige basisscholen de Ganzenhof in Giessen en de Kandelaar in Rijswijk en het huidige winkelcentrum de Zalmpassage in Rijswijk.

Waalwijk, Heusden e.o.