Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Vincent Kemper van Kelpa tussen de heipalen op bedrijventerrein Kop van Brabant. © Regionaal Ontwikkel Bedrijf

Kelpa in najaar als eerste actief op Kop van Brabant

WERKENDAM  Kelpa, groothandel in projectverlichting, zou zo maar eens het eerste operationele bedrijf kunnen zijn op het bedrijventerrein Kop van Brabant bij Werkendam. Een kwart eeuw na de oprichting is het Kelpa er aan het bouwen. Kelpa is nu nog gevestigd op bedrijventerrein Bruine Kilhaven.

Het bedrijf wil in Werkendam blijven omdat veel klanten van Kelpa in de regio gevestigd zijn. ,,En voor de landelijke klanten zitten we in Werkendam supercentraal bij de A27”, aldus directeur Vincent Kemper.

  1. Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeersdeelnemers'

    Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeers­deel­ne­mers'

    WERKENDAM - Tientallen meters spookrijden, gevaarlijk slalommen langs pionnen en de politiemedewerkers uitmaken voor rotte vis omdat ze er niet langs mogen. Enkele automobilisten hebben zich vrijdag na een ernstig ongeval in Werkendam van hun slechtste kant laten zien. Hoofdagent Hasan kan er met zijn verstand niet bij. ,,Zijn wij zo ver gezakt dat ons eigen belang boven het leed van een ander staat?”