Volledig scherm
Zijn er nieuwe kavels of bouwprojecten? © patrick guitjens

'Mensen op wachtlijst missen info'

WERKENDAM - De gemeente Werkendam moet beter communiceren met mensen die op de wachtlijst staan voor het kopen van een bouwkavel of een nieuwbouwwoning. Dat vindt de fractie van Lokaalbelang. Raadslid Wim de Graaf heeft hier onlangs zelfs vragen over gesteld.

Volgens hem zijn er mensen die al meer dan 15 jaar op de wachtlijst staan maar geen idee hebben welke positie zij op die lijst innemen. Van de kant van de gemeente is er volgens hen geen enkele activiteit als er kavels beschikbaar komen of als ingeschreven kan worden op een nieuwbouwproject.

De enige activiteit die de gemeente elk jaar toont, is volgens Lokaalbelang het sturen van de acceptgiro aan mensen op de wachtlijst. De partij wil graag van burgemeester en wethouders weten of zij er iets voor voelen om bij het versturen van de rekening ook direct de totaallijst mee te sturen of anders de mensen op een andere manier op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

  1. Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    GIESSEN/RIJSWIJK - Woensdagavond zijn tijdens een heel druk bezochte inloopavond in De Jager voor het eerst de plannen gepresenteerd voor het nieuwe Centrumplan Giessen/Rijswijk. Daarbij gaat het niet alleen om de invulling van het nieuwe centrum waarin de brede school De Parel al is gerealiseerd, maar ook over de locaties van de voormalige basisscholen de Ganzenhof in Giessen en de Kandelaar in Rijswijk en het huidige winkelcentrum de Zalmpassage in Rijswijk.

Waalwijk, Heusden e.o.