Volledig scherm
© COR DE KOCK

Nog één feestje in Dussen voor de examens beginnen

DUSSEN/WIJK EN AALBURG - Over een goede maand begint het centrale examen voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Voor de leerlingen van het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg de boeken en het internet induiken, konden ze woensdag nog even uit hun bol gaan.

Vorig jaar was het examenfeest in de American Roadhouse in Zaltbommel. Ex-leerlingen hadden de school laten weten dat het misschien toch leuker is om zo'n avond te gieten in de vorm van een examengala.

Als locatie werd gekozen voor kasteel Dussen. De leerlingen kwamen daar, gekleed in gala, in de meest wonderlijke voertuigen aan. Voor het meest originele vervoer was er een prijs. Dat gold ook voor de mooist geklede dame en mooist geklede heer.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeersdeelnemers'

    Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeers­deel­ne­mers'

    WERKENDAM - Tientallen meters spookrijden, gevaarlijk slalommen langs pionnen en de politiemedewerkers uitmaken voor rotte vis omdat ze er niet langs mogen. Enkele automobilisten hebben zich vrijdag na een ernstig ongeval in Werkendam van hun slechtste kant laten zien. Hoofdagent Hasan kan er met zijn verstand niet bij. ,,Zijn wij zo ver gezakt dat ons eigen belang boven het leed van een ander staat?”