Volledig scherm
Gynaecoloog Jos Derksen en verpleegkundig specialist Marieanne Donze van de vakgroep Gynaecologie en Verloskunde van het Beatrix Ziekenhuis met de blijk van waardering van Freya. © Rivas Zorggroep

Patiëntenvereniging Freya geeft ziekenhuis Gorinchem pluim voor afdeling Gynaecologie en Verloskunde

GORINCHEM - De vakgroep Gynaecologie en Verloskunde van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem heeft opnieuw de Freya Pluim gekregen. 

Dat is een teken van waardering van Freya, de patiëntenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. 

Psychische steun

De medewerkers zijn trots op de toekenning, meldt de Rivas Zorggroep waar het ziekenhuis in Gorinchem deel van uitmaakt. ,,Hierdoor is het voor onze patiënten duidelijk dat onze zorg aan zeer hoge normen voldoet”, zegt gynaecoloog Jos Derksen. . ,,Naast de medische kant is er oog voor het psychische aspect. Als een gewenste zwangerschap uitblijft, is die extra steun heel belangrijk.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeersdeelnemers'

    Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeers­deel­ne­mers'

    WERKENDAM - Tientallen meters spookrijden, gevaarlijk slalommen langs pionnen en de politiemedewerkers uitmaken voor rotte vis omdat ze er niet langs mogen. Enkele automobilisten hebben zich vrijdag na een ernstig ongeval in Werkendam van hun slechtste kant laten zien. Hoofdagent Hasan kan er met zijn verstand niet bij. ,,Zijn wij zo ver gezakt dat ons eigen belang boven het leed van een ander staat?”