Volledig scherm
Winnaar Christiaan van de Vegt van het lekkerste Brabantse worstenbroodje 2018. © MaRicMedia

Sleeuwijkse bakker maakt het lekkerste Brabantse worstenbroodje

SLEEUWIJK - Christiaan van de Vegt maakt het lekkerste Brabantse worstenbroodje van dit jaar. De bakker van Verba uit Sleeuwijk verslaat daarmee de winnaar van vorig jaar Jorrit Foolen uit Sint-Oedenrode en 38 andere bakkers.

Dat is althans de uitkomst van de wedstrijd van een aantal scholen, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant. De jury beoordeelde de worstenbroodjes op het uiterlijk, de gehaktvulling, het brood, de beet en uiteraard de smaak. 

De beste thuisbakker werd Eline Nagelkerke uit Oudenbosch. Zij is pas 10 jaar, maar eindigt al voor de tweede keer in twee jaar op het podium; vorig jaar werd ze tweede. Op die positie staat nu Jos Heerkens uit Berlicum. Ton Bloemers uit Someren-Eind werd derde. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeersdeelnemers'

    Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeers­deel­ne­mers'

    WERKENDAM - Tientallen meters spookrijden, gevaarlijk slalommen langs pionnen en de politiemedewerkers uitmaken voor rotte vis omdat ze er niet langs mogen. Enkele automobilisten hebben zich vrijdag na een ernstig ongeval in Werkendam van hun slechtste kant laten zien. Hoofdagent Hasan kan er met zijn verstand niet bij. ,,Zijn wij zo ver gezakt dat ons eigen belang boven het leed van een ander staat?”