Volledig scherm
Snelweg A27 afgesloten richting Breda na ongeluk met vrachtwagen. © Kaart Anwb.nl/verkeer

Snelweg A27 vrijgegeven na ongeluk met meerdere auto's en vrachtwagen

UPDATEBREDA/WERKENDAM - De dinsdagochtendspits richting het zuiden is verliep problematisch verlopen nadat er een ongeluk gebeurde op de A27 bij Breda.

De snelweg was afgesloten tussen knooppunt Hooipolder en Breda-Noord tot half twaalf na een ongeluk met meerdere auto's en een vrachtwagen. Het ingesloten verkeer op de afsluiting werd omgeleid via Oosterhout

Er ontstonden flinke files, onder anderen vanaf Gorinchem stond het verkeer 8 kilometer stil. Omrijden via Gorinchem en Rotterdam (A15, A16) en de A27 zoveel mogelijk mijden waren adviezen van ANWB en VID.

De snelweg werd na bergen van de voertuigen en het onderzoek om half twaalf  vrijgegeven volgens Rijkswaterstaat.

  1. Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    GIESSEN/RIJSWIJK - Woensdagavond zijn tijdens een heel druk bezochte inloopavond in De Jager voor het eerst de plannen gepresenteerd voor het nieuwe Centrumplan Giessen/Rijswijk. Daarbij gaat het niet alleen om de invulling van het nieuwe centrum waarin de brede school De Parel al is gerealiseerd, maar ook over de locaties van de voormalige basisscholen de Ganzenhof in Giessen en de Kandelaar in Rijswijk en het huidige winkelcentrum de Zalmpassage in Rijswijk.

Waalwijk, Heusden e.o.