Volledig scherm
PREMIUM
Brandsporen aan dek en een verbogen reling, flinke schade aan het trekpontje waarmee wandelaars de Bakkerskil in de Biesbosch kunnen oversteken. © Kees Pruissen

Vernielingen aan pontje over de Bakkerskil in de Biesbosch

WERKENDAM - Vandalen hebben vernielingen aangericht aan het trekpontje over de Bakkerskil. Kees Pruissen ontdekte de vernielingen. ,,De ijzeren reling is verbogen en op het dek is brand gesticht", vertelt Kees Pruissen. 

Het pontje is sinds 2008 een belangrijke schakel in het Ooswaardwaardpad. Met het pontje kan de oversteek over de Bakkerskil worden gemaakt. Pruissen is van begin af aan bij het Oostwaardpad en het pontje betrokken . Hij onderhoudt het pontje.  

  1. Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeersdeelnemers'

    Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeers­deel­ne­mers'

    WERKENDAM - Tientallen meters spookrijden, gevaarlijk slalommen langs pionnen en de politiemedewerkers uitmaken voor rotte vis omdat ze er niet langs mogen. Enkele automobilisten hebben zich vrijdag na een ernstig ongeval in Werkendam van hun slechtste kant laten zien. Hoofdagent Hasan kan er met zijn verstand niet bij. ,,Zijn wij zo ver gezakt dat ons eigen belang boven het leed van een ander staat?”