Volledig scherm
Johannes Antens © Politie

Waar is Johannes (76) uit Dussen gebleven? Urenlange zoekactie levert niets op

DUSSEN - De zoekactie in de Bergsche Maas naar de 76-jarige Johannes Antens uit Dussen die al sinds maandag vermist wordt, heeft niets opgeleverd. Gespecialiseerde duikers van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen hebben woensdag urenlang gezocht.

Een woordvoerder van de politie gaf woensdagochtend al aan dat er aanwijzingen waren dat de man mogelijk in het water zou zijn beland. Over de omstandigheden van de vermissing kon de woordvoerder niets zeggen, dat is volgens hem lastig in te schatten omdat de man dementerend is. 

Maandag ging een Burgernetmelding uit voor de Dussenaar. De man vertrok rond 05.00 uur 's ochtends en is voor het laatst gezien in de omgeving van het Groot-Zuideveld in Dussen.

  1. Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    Veel belangstelling voor presentatie Centrumplan Giessen/Rijswijk

    GIESSEN/RIJSWIJK - Woensdagavond zijn tijdens een heel druk bezochte inloopavond in De Jager voor het eerst de plannen gepresenteerd voor het nieuwe Centrumplan Giessen/Rijswijk. Daarbij gaat het niet alleen om de invulling van het nieuwe centrum waarin de brede school De Parel al is gerealiseerd, maar ook over de locaties van de voormalige basisscholen de Ganzenhof in Giessen en de Kandelaar in Rijswijk en het huidige winkelcentrum de Zalmpassage in Rijswijk.

Waalwijk, Heusden e.o.