Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. De politie gaat meer controles uitvoeren op bedrijventerreinen en bij leegstaande panden. © ANP

Werkendam pakt criminaliteit in leegstaande panden aan

WERKENDAM - De gemeente Werkendam maakt 50.000 euro vrij voor structurele controles op bedrijventerreinen en van leegstaande panden in het buitengebied.

Het voorstel van Hermen Vreugdenhil (ChristenUnie) om voor 2018 hiervoor geld vrij te maken, mocht deze week rekenen op steun. De gemeente Werkendam had op papier al een plan om criminele activiteiten binnen haar grenzen de kop in te drukken. Maar geld voor daadwerkelijke actie was er (nog) niet. 

Samenwerken

In Werkendam en buurgemeenten Woudrichem en Aalburg werden in het verleden al meerdere malen drugslaboratoria en hennepkwekerijen aangetroffen. De drie trekken samen op in de aanpak van dit probleem.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeersdeelnemers'

    Ongeloof bij hoofdagent na ongeval Werkendam: 'Zijn wij echt zo ver gezakt? Bedankt verkeers­deel­ne­mers'

    WERKENDAM - Tientallen meters spookrijden, gevaarlijk slalommen langs pionnen en de politiemedewerkers uitmaken voor rotte vis omdat ze er niet langs mogen. Enkele automobilisten hebben zich vrijdag na een ernstig ongeval in Werkendam van hun slechtste kant laten zien. Hoofdagent Hasan kan er met zijn verstand niet bij. ,,Zijn wij zo ver gezakt dat ons eigen belang boven het leed van een ander staat?”