Pascal Eenkhoorn (l) kan nu nog veel leren van Wout van Aert (m), daarom tekent de Genemuidenaar voor twee seizoenen bij bij Jumbo-Visma.
Volledig scherm
Pascal Eenkhoorn (l) kan nu nog veel leren van Wout van Aert (m), daarom tekent de Genemuidenaar voor twee seizoenen bij bij Jumbo-Visma. © Photo Cor Vos/Nico Vereecken

Eenkhoorn twee jaar langer verbonden aan succesformatie van Jumbo-Visma

Pascal Eenkhoorn rijdt ook in 2021 en 2022 in het geel en zwarte shirt van Jumbo-Visma. De 23-jarige coureur uit Genemuiden draagt sinds 2018 het tenue van de Nederlandse WorldTour-formatie. Hij won in zijn eerste jaar etappes in de Colorado Classic en de Settimana di Coppi e Bartali.

  1. Slotrit prooi voor Kron, Ulissi pakt eindzege Ronde van Luxemburg
    Buitrago juicht te vroeg

    Slotrit prooi voor Kron, Ulissi pakt eindzege Ronde van Luxemburg

    Diego Ulissi heeft de Ronde van Luxemburg gewonnen. De renner van UAE Team Emirates sprintte nog mee om de dagzege in de vijfde en laatste etappe, maar werd geklopt door de Deen Andreas Kron. Voor de 22-jarige renner van Riwal Securitas betekende het zijn eerste zege als wielerprof. Volgend jaar rijdt hij voor Lotto-Soudal. De Noor Markus Hoelgaard finishte als derde in de rit van Mersch naar Luxemburg-Stad waar een lastige plaatselijke omloop klaarlag.