Mathieu van der Poel tijdens de teampresentatie van Alpecin-Deceuninck eerder dit jaar.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel tijdens de teampresentatie van Alpecin-Deceuninck eerder dit jaar. © BELGA

Ploegleiding Alpecin roept Mathieu van der Poel op het matje: ‘Verhaal met enkel verliezers’

De ploegleiding van Alpecin-Deceuninck bepaalt op basis van een gesprek met Mathieu van der Poel en leden van de Nederlandse wielerploeg welke vervolgstappen er genomen zullen worden, mogelijk tegen de renner.

2 reacties

  • joseph pullens

    2 maanden geleden
    Als je daar bent in volle concentratie voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar en je de periode daarvoor daar helemaal naar toe getraind en geleefd hebt kan ik me zo'n reactie best indenken. Als ik politie was had ik die kinderen een flink standje gegeven en v.d.Poel idem dito. Ik vind dit hele geval zo verschrikkelijk opgeblazen. Wat ik me wel afvraag is dat de KNWU v.d.Poel had moeten verplichten op de gereserveerde etage te moeten vertoeven, desnoods dan maar alleen ivm "verkoudheid".
  • Jose van den Berghe JWT

    2 maanden geleden
    Ik zou eens als ploegleider een flink aan de bel van het hotel trekken. Hoeveel hebben ze geiind om die kinderen daar te laten spelen daarbij op de deur bonken. Met een WK in stad moet je goed uitkijken wie en wat waar is. Het hotel heeft grove fouten gemaakt ende ouders van die kinderen ook. Een hotelgast is geen speelplaats en God weet wat ze zelf aan schaafwonden hebben gemaakt. Daarbij de politie heeft ook slecht werk afgeleverd. Zij en de ouders en de kinderen en het hotelmanagement aanklag