Volledig scherm
Adrie Koster stuurt tegen FC Utrecht dezelfde elf het veld in als vorige week in Eindhoven. © Orange Pictures/Perry van de Leuvert

Adrie Koster geeft spelers kans op revanche

Trainer Adrie Koster van Willem II geeft zijn spelers de kans om zich te revancheren voor de 3-0 nederlaag van vorige week bij PSV. Hij stuurt zondag om 16.45 uur tegen FC Utrecht dezelfde elf het veld in die in Eindhoven ook aan de aftrap stonden.

,,Het kan voorkomen dat spelers een keer wat minder zijn", zei Koster vrijdagmiddag. ,,Pas als iemand twee of drie mindere wedstrijden speelt ga je misschien wat wisselen. Bij de nederlaag tegen PSV hebben we niet te lang stil gestaan. We hadden meer moeten brengen. Dat dat niet lukte had ook met PSV te maken. Verder is het zaak dat we het goede gevoel dat we al het hele seizoen hebben vasthouden.”

Willem II beschikt voor het duel met FC Utrecht over een fitte selectie. Alleen de in Zeist revaliderende Fernando Lewis ontbreekt.

Opstelling Willem II: Wellenreuther; Nieuwkoop, Holmen, Peters, Heerkens; Saddiki, Ndayishimiye, Llonch; Nunnely, Pavlidis, Köhlert.