Volledig scherm
Jan-Arie van der Heijden. Foto PVE

Ajax verhuurt Van der Heijden weer aan Willem II

DEN HELDER - Jan-Arie van der Heijden keert vandaag terug bij Willem II, de club waaraan zijn werkgever Ajax hem vorig seizoen ook al verhuurde.

Dat bevestigden bronnen in het Ajax-kamp gisteravond in Den Helder, waar Jong Ajax en Willem II het tegen elkaar opnamen. Van der Heijden ontbrak daar. Afgelopen seizoen kwam hij tot 26 competitiewedstrijden voor Willem II, waarin hij één keer wist te scoren. De komst van Van der Heijden komt als een geschenk voor Willem II-trainer Gert Heerkes, die de afgelopen dagen een aantal spelers van zijn toch al smallen selectie zag wegvallen vanwege blessures.

Lees meer in het Brabants Dagblad van vrijdag.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.

poll

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

  • Ja (76%)
  • Nee (24%)
2115 stemmen