Volledig scherm
Andreas Calcan (rechts) © Toin Damen

Andreias Calcan komt toch naar Willem II

TILBURG - De Roemense jeugdinternational Andreias Calcan komt toch naar Willem II. Dat is de uitkomst van nieuwe onderhandelingen tussen de speler en de club.

Calcan (22) doorliep een proefperiode van twee weken bij Willem II en dat beviel beide partijen uitstekend. In de onderhandelingen over een contract lukte het echter niet om tot overeenstemming te komen. Het verschil tussen vraag en aanbod was te groot. Calcan ging bij Jong Ajax trainen, waar zijn landgenoot George Ogararu trainer is.

Mondeling akkoord
Er ligt een contract van twee jaar klaar voor de vleugelspeler bij Willem II, dat een optie heeft voor een extra seizoen. Er is volgens de speler een mondeling akkoord, dat nu nog op papier moet worden bekrachtigd. Ook een medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien, maar dat is niet de verwachting.

Andreias Calcan speelde mee in een oefenwedstrijd van Jong Willem II tegen Jong PSV en in de met 8-1 gewonnen oefenwedstrijd van het eerste elftal van de Tricolores tegen De Graafschap. Daarin nam hij een treffer voor zijn rekening en lag hij aan de basis van enkele andere doelpunten.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
181 stemmen