Bruno Andrade
Volledig scherm
Bruno Andrade © Toin Damen

Bruno Andrade en Bram van de Vinne nieuw trainersduo Willem II Onder-21

Willem II heeft de vacature ingevuld die was ontstaan bij de Onder-21, na het vertrek van trainer Willem Weijs. Dat doet de club met een duo: Bruno Andrade wordt officieel hoofdtrainer, Bram van de Vinne wordt hoofdcoach. Beiden waren al betrokken bij Onder-21.

 1. Stoere Kerels | ‘Willem II leek tegen Roda JC tien minuten op een rood-wit-blauwe sloopkogel’
  PREMIUM

  Stoere Kerels | ‘Willem II leek tegen Roda JC tien minuten op een rood-wit-blau­we sloopkogel’

  In de podcast ‘Stoere Kerels’ bespreken BD-clubwatchers Dolf van Aert en Max van der Put wekelijks het wel en wee van Willem II. In aflevering 21 worden onder meer de aanstelling van Reinier Robbemond, het vertrek van Daniel Crowley en de 1-0 zege op Roda JC besproken. Te gast is Jordens Peters: de ex-aanvoerder is nog altijd een icoon in Tilburg, maar werkt tegenwoordig als algemeen directeur van de club uit Kerkrade.
 2. Beschamende avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II
  PREMIUM

  Beschamen­de avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II

  Door de doldwaze 3-2 nederlaag bij Jong PSV van gisteravond heeft Willem II nu 13 van de 21 gespeelde competitieduels níet gewonnen. Cijfers waarvoor een club die - sowieso qua status en budget - mee móét doen om promotie zich de ogen uit de kop moet schamen. Op deze manier komt zelfs deelname aan de play-offs serieus in gevaar. En dat is een dieptrieste en behoorlijk ernstige conclusie.