Willem II speelde gistermorgen 4-tegen-4 op de training. Prikkelen heet dat, want het doet nogal een aanslag op de conditie.
Volledig scherm
Willem II speelde gistermorgen 4-tegen-4 op de training. Prikkelen heet dat, want het doet nogal een aanslag op de conditie. © BD

Che Nunnely niet op trainingsveld bij Willem II

Che Nunnely was dinsdagmorgen niet op het trainingsveld bij Willem II. De buitenspeler voelde zich wat grieperig en trainde binnen. Zijn meespelen zaterdag tegen AZ is niet in gevaar. 

Er waren wel meer spelers die wat last hadden van de overgang van het milde Spaanse klimaat naar het frissere Nederland. Het maakte de gretigheid bij de training er niet minder om. Die werd afgesloten met een partijspel op een klein veld. Elke partij beschikt over twee keepers en een aantal veldspelers waarvan er maximaal vier tegelijk actief zijn. Bij deze trainingsvorm, die een keer per week op het programma staat, vliegen de stukken eraf. 

Natuurlijk waren er ook weer een paar discussies. Een voorstel van assistent-trainer Gery Vink om het resultaat van het laatste partijtje bij een 4-3 stand dubbel te laten tellen haalde het niet. Het team waartoe onder meer Freek Heerkens en de veel scorende Mats Köhlert behoorde ging met de zege aan de haal.

Trainer Adrie Koster verwacht niet dat er voor de wedstrijd van zaterdag tegen AZ nog wijzigingen zullen komen in de selectie. Of het zou moeten zijn dat de Tilburgse club een akkoord bereikt over een verhuur van Victor van den Bogert en doelman Michael Woud. Dat tweetal is eraan toe om elders ervaring op te doen. 

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig Willem II-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig Willem II-speler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.