Volledig scherm
WillemII's keeperstrainer Harald Wapenaar in de weer met oud-Willem II-keeper Kostas Lamprou. © Beeld werkt

Clubloze Lamprou krijgt hulp van Wapenaar

TILBURG - Als de laatste speler van Willem II aan  het eind van de middag is vertrokken bij het complex van 't Zand (twee weken het thuis van de Tricolores tijdens het vrouwen-EK), draait de auto van Kostas Lamprou de parkeerplaats van de Tilburgse amateurclub op.

Nog zonder club moet de Griekse goalie zichzelf fit zien te houden. Hij krijgt daarbij hulp van Willem II's keeperstrainer Harald Wapenaar, die in zijn vrije tijd af en toe een oefensessie met Lamprou wil afwerken.

Het had logisch geleken dat de beste speler van Willem II van afgelopen seizoen zijn contract bij de club had verlengd, maar zo ver kwam het niet. Lamprou wil liever niet terugblikken op de mislukte onderhandelingen. Maar na een vakantie met veel trimlopen en krachttraining hunkerde hij wel naar een echte voetbaltraining, met ballen die op hem afgevuurd worden. Lamprou is dolblij dat Wapenaar hem daarbij wil helpen. ,,Daarnaast heb ik met Dennis Schulp een personal trainer. Ik zorg er wel voor dat ik meteen speelklaar ben als er een club komt. Ik kan bijna niet wachten."