Kwasi Wriedt is nog niet klaar met het seizoen bij Bayern München II als zijn contract bij de Duitse club afloopt en zijn periode van drie jaar bij Willem II begint.
Volledig scherm
Kwasi Wriedt is nog niet klaar met het seizoen bij Bayern München II als zijn contract bij de Duitse club afloopt en zijn periode van drie jaar bij Willem II begint. © imago images / Sven Simon

Derrick Köhn en Kwasi Wriedt pas op 4 juli klaar

Derrick Köhn en Kwasi Wriedt, de twee speler die in de zomer de overstap maken van Bayern München II naar Willem II, zijn pas op 4 juli klaar met hun competitie. Ze moeten nog twee wedstrijden in de derde Bundesliga spelen terwijl ze eigenlijk al bij de Tilburgse club onder contract staan.

Na de eerste en tweede Bundesliga is het op 30 mei de bedoeling dat de bal ook weer gaat rollen in de derde Bundesliga. Voor de nieuwe linksback en spits van Willem II staat dan een uitwedstrijd tegen FC Ingelstadt 04 op het programma. Door ook door-de-weekse wedstrijden te agenderen wordt de competitie in een razend tempo uitgespeeld. Er staan nog elf speelrondes op het programma.

De competitie is echter nog niet klaar als op 30 juni de contracten van een aantal spelers afloopt. Voor Bayern II staat dan nog een thuiswedstrijd tegen MSV Duisburg en een uitwedstrijd tegen Kaiserslautern op het programma. Tot vrijdagochtend had Bayern München nog geen contact gezocht met Willem II om het tweetal eventueel beschikbaar te krijgen voor die duels. 

Bayern München II staat op de zevende plek in de derde Bundesliga. Als reserveteam van een topclub kan het niet naar een hoger niveau promoveren.