De aanvoerders van Willem II en FC Utrecht, Sebastian Holmén en Willem Janssen, voorafgaand aan het onderlinge duel van hun clubs in Tilburg eerder dit seizoen. De bezoekers wonnen met 0-6.
Volledig scherm
PREMIUM
De aanvoerders van Willem II en FC Utrecht, Sebastian Holmén en Willem Janssen, voorafgaand aan het onderlinge duel van hun clubs in Tilburg eerder dit seizoen. De bezoekers wonnen met 0-6. © Pro Shots / Toin Damen

Dit keer bepalen de spelers van Willem II níet de tactiek tegen FC Utrecht

Zeljko Petrovic schudt nog maar eens zijn hoofd als hij terugdenkt aan de thuiswedstrijd van Willem II tegen FC Utrecht. ,,Als het 0-6 wordt, dan gaat er heel veel fout hè”, aldus de trainer van de Tilburgers. ,, Als we dat allemaal hadden willen analyseren, dan waren we nu nog niet klaar geweest. Dat moet je niet willen. Je moet het ook niet vergeten, maar er moet wel een instelling zijn van: dit niet meer.”

  1. Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Willem II opent thuis tegen Feyenoord

    Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Willem II opent thuis tegen Feyenoord

    De eredivisie keert komend seizoen terug naar een ‘normaal’ competitieprogramma. Anders dan tijdens de coronacrisis komt er nu geen Superjanuari met een reeks van toppers kort na elkaar. De onderlinge duels tussen Ajax, PSV, AZ en Feyenoord worden weer als vanouds over het hele seizoen verspreid. De competitie start in het weekeinde van 13 augustus met - vooralsnog - beperkt publiek. Ajax opent in Amsterdam tegen NEC, PSV moet naar Heracles en Feyenoord start in Tilburg bij Willem II.