Volledig scherm
Ismail Azzaoui. © Erwin Spek

Doemscenario Azzaoui komt uit: opnieuw zware knieblessure

Ismail Azzaoui, vorig seizoen door Willem II gehuurd van VfL Wolsburg, is opnieuw zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie. De 20-jarige aanvaller wacht een nieuwe operatie en een zwaar revalidatietraject. In 2016 scheurde hij in dezelfde knie zijn kruisbanden af.

Bij Willem II werkte Azzaoui vorig seizoen aan zijn herstel. Hij speelde 24 wedstrijden voor de Tilburgse club, waarin hij vier keer scoorde en tot vier assists kwam. De technische begenadigde voetballer verklaarde in mei zich klaar te voelen voor een terugkeer naar de Bundesliga.

VfL Wolfsburg was van plan om Azzaoui, die nog een twee jaar doorlopend contract heeft, opnieuw te verhuren. Cercle Brugge leek zijn nieuwe, tijdelijke werkgever te worden tot het noodlot opnieuw toesloeg. In het verleden werd de talentvolle buitenspeler uit België weggehaald door Tottenham Hotspur. Wolfsburg nam hem twee jaar geleden van de Engelse club over. 

  1. Willem II op zoek naar laatste schakels: 'Weten precies wat we willen'
    PREMIUM

    Willem II op zoek naar laatste schakels: 'Weten precies wat we willen'

    Willem II verblijft tot en met zaterdag in De Rosep. Op de velden van RKSV Oisterwijk wil de Tilburgse club fysiek en technisch stapjes maken. Over de velden klinkt een luide stem. Gery Vink, de nieuwe assistent-trainer van Willem II, zit er kort bovenop. ‘Het tempo van een ouwe sok’, roept hij met zijn barse stem als een bal te zacht wordt ingespeeld. Het handjevol fans is blij met die nieuwe benadering.