Teleurstelling bij Lindon Selahi
Volledig scherm
Teleurstelling bij Lindon Selahi © Pro Shots / Toin Damen
0
EINDE
6
 • Hidde ter Avest 3'
 • Sander van de Streek 11' 19'
 • Bart Ramselaar 47'
 • Gyrano Kerk 69'
 • Mark van der Maarel 86'

Drama nummer zoveel voor Willem II dit seizoen

Wat een sof voor Willem II: toen het duel met FC Utrecht al beslist was (0-3), waren er nog maar liefst 71 minuten te spelen. Drama nummer zoveel voor de Tricolores dit seizoen. Uiteindelijk werd het 0-6 in Tilburg. 

 1. Welke club degradeert? Vier Brabanders en een ‘halve’ doen een voorspelling
  PREMIUM

  Welke club degradeert? Vier Brabanders en een ‘halve’ doen een voorspel­ling

  Vooral doordat Willem II de afgelopen weken plots punten ging pakken, is de degradatiestrijd weer open. Van de vijf clubs die zich het diepst in de gevarenzone bevinden, belden we een speler om te vragen hoe de vlag er voor hangt. Vier Brabanders en een ‘halve’ (Hans Mulder), die allemaal nog wel aanknopingspunten zien om aan het eind van de rit niet rechtstreeks af te dalen (plek 17 en 18) of de loterij van de play-offs in te moeten (plek 16). Valse hoop, of terechte?
 2. Voor een reeks met vaste basis zoals nu, moeten we terug naar het Willem II van 1987 met Bud Brocken en Wim van der Horst
  PREMIUM

  Voor een reeks met vaste basis zoals nu, moeten we terug naar het Willem II van 1987 met Bud Brocken en Wim van der Horst

  Toen het eerste fluitsignaal klonk bij Willem II - AZ afgelopen weekend, was er sprake van een behoorlijk bijzondere situatie. Want voor de vijfde keer op rij begonnen de Tilburgers met dezelfde elf spelers aan een competitiewedstrijd. Voor ’t laatst gebeurde dat bij de Tricolores in de eredivisie in 1987. Aan de huidige reeks komt zaterdag in Almelo waarschijnlijk een einde.
 1. Uitvalbeurt Verstappen in tweede training, Bottas opnieuw het snelst
  Play

  Uitval­beurt Verstappen in tweede training, Bottas opnieuw het snelst

 2. Tilburg Trappers kansloos onderuit: 'Playoff-mentaliteit was er niet'
  Play

  Tilburg Trappers kansloos onderuit: 'Play­off-mentali­teit was er niet'