Volledig scherm
De kersttrui van Willem II. © BD

Enorme run op kersttrui Willem II, club raakt in razend tempo door voorraad heen

Voor het eerst in de geschiedenis van de club bracht Willem II maandag een kersttrui op de markt. Die blijkt zo in trek dat de Tilburgse eredivisionist na twee dagen al bijna door de complete voorraad heen is. Woensdagmiddag waren er enkel nog kindermaten verkrijgbaar.

Willem II bestelde in eerste instantie 150 stuks. De club probeert nu in allerijl een serie kersttruien te laten bijmaken, maar het is nog niet duidelijk of de leverancier aan het verzoek van de Tilburgers kan voldoen. Op de eigen website meldt Willem II nadrukkelijk dat het om een beperkte voorraad gaat. 

De overwegend rode kersttrui bevat een groot Willem II-logo op de borst, geflankeerd door twee rendieren. Daaronder is een lint met voetballen afgebeeld, gevolgd door een lint met meerdere rendieren.

Volledig scherm
Drukte in de fanshop van Willem II. © BD
  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.