Volledig scherm
Velikonja was niet aanwezig op de donderdagochtendtraining. © ©Toin Damen

Etien Velikonja en Ismail Azzaoui niet op trainingsveld Willem II

Spits Etien Velikonja en vleugelaanvaller Ismail Azzaoui ontbraken donderdagochtend bij de training van Willem II. Na een week met daarin drie wedstrijden namen beide spelers even gas terug. In de laatste wedstrijd tegen Heerenveen speelde Velikonja ruim een uur en fungeerde Azzaoui als zijn vervanger.

Volgens trainer Erwin van de Looi zijn beide spelers nog niet fit. Het is nog niet duidelijk of ze zaterdag bij de uitwedstrijd tegen PSV in actie kunnen komen. 

Bij de training donderdagochtend fungeerde Jordy Croux, naast Fran Sol, als tweede aanvaller. De Belg was eerder deze week nog actief bij de nederlaag van de vaste reserves van de Tilburgse club tegen de beloften van Roda JC. Bij het positiespel dat aan het partijspel vooraf ging voegde Daniel Crowley zich nog bij de negen spelers die tegen PSV in de basis verwacht worden. 

Pedro Chirivella keert tegen de koploper terug van een schorsing. Behalve een eventuele absentie van Velikonja zal er in de opstelling niet zoveel veranderen.

Mogelijke opstelling Willem II tegen PSV: Wellenreuther; Lachman, Peters, Van der Linden; Heerkens, Chirivella, Haye, Rienstra, Tsimikas; Sol, Croux.

Volledig scherm
De vermoedelijke basisspelers van Willem II bij de rondo voorafgaande aan het partijspel. © Wilber Hack