Kostas Lamprou, de doelman met de meeste reddingen, staat onder de lat bij RKC Waalwijk. Dat hadden fans van Willem II graag anders gezien.
Volledig scherm
PREMIUM
Kostas Lamprou, de doelman met de meeste reddingen, staat onder de lat bij RKC Waalwijk. Dat hadden fans van Willem II graag anders gezien. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Fans van Willem II hebben heimwee naar RKC-doelman Kostas Lamprou

Met Kostas Lamprou staat er zondag bij de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Willem II een markante man onder de lat bij de thuisclub. Nu hij al wat langer weg is bij de Tilburgers groeit de mythe rondom de 29-jarige Griekse doelman, die in de stijl keept die hem door Harald Wapenaar is aangeleerd. Die zit als keeperstrainer bij Willem II op de bank.

 1. Elf keer vissen in je eerste twee wedstrijden: wat een leerschool voor keeper Aro Muric bij Willem II
  PREMIUM

  Elf keer vissen in je eerste twee wedstrij­den: wat een leerschool voor keeper Aro Muric bij Willem II

  Willem II-keeper Aro Muric straalde van oor tot oor na de 0-2 overwinning op Sparta zondagmiddag. Drie punten, vooral dat. Maar ook: een ‘clean sheet’. Terwijl zijn eerste twee wedstrijden voor de Tilburgse club onlangs nog desastreus verliepen: liefst elf doelpunten kreeg hij om z'n oren. Om moedeloos van te worden. Maar Aro Muric (22) liet zich er niet door uit het veld slaan.
 1. Teze blijft kritisch na overwinning op Fortuna: 'Ik was wel oké'
  Play

  Teze blijft kritisch na overwin­ning op Fortuna: 'Ik was wel oké'

 2. Schmidt: 'Het doel was het niveau tegen Ajax vast te houden'
  Play

  Schmidt: 'Het doel was het niveau tegen Ajax vast te houden'