Fernando Lewis: ‘Heerlijk om zo terug te keren in de ploeg’

VIDEOFernando Lewis keerde terug in de ploeg bij Willem II na een blessure en maakte tegen De Graafschap de winnende treffer. ,,Heerlijk.” 

Lewis moest vanwege de schorsingen van Freek Heerkens en Thomas Meissner centraal achterin spelen, niet zijn hobby. ,,Maar ik denk dat we weinig hebben weggegeven achterin. We stonden goed.”

Hij veroverde zelf de bal en sprintte vervolgens het hele veld over, om daarna koeltjes af te ronden. ,,Ik stapte op het goede moment in toen hun spits werd aangespeeld. En voor de goal kwam de spits in mij die ik vroeger was weer even in mij boven. Ik maakte het wel goed af volgens mij.”

Volledig scherm
Renato Tapia (links) feliciteert Fernando Lewis met zijn treffer tegen De Graafschap. © BSR Agency
  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.