Volledig scherm
Het scorebord bij Willem II voor de wedstrijd zaterdagavond tegen Ajax. © Proshots

Fran Sol onder indruk van acties Willem II

Fran Sol is trots op zijn ploeggenoten en blij dat hij voetballer is van Willem II. Zo reageert de Spaanse spits op zijn facebook-pagina op alle acties om hem te steunen bij de wedstrijd zaterdagavond tegen Ajax.

,,Ik ben blij dat ik bij deze club speel, waar ik zoveel vrienden heb", zegt hij. ,,Ik vond de wedstrijd tegen Ajax erg goed. Jongens, jullie hebben gevochten als krijgers. Zit er niet mee dat het geen resultaat opleverde. Ik ben trots op jullie. Ik kom zo snel mogelijk terug om jullie aan doelpunten te helpen."

De actie van de fans, die met Spaanse vlaggen waarop een afbeelding van de voetballer stond naar het stadion waren gekomen en in de negende minuut klapten, maakte niet alleen indruk op de speler zelf. Ook de Spaanse media besteedden aandacht aan de acties voor hun landgenoot en plaatsten foto's op hun websites. 

De sportkrant Marca spreekt zijn waardering uit over de warme acties en meldt dat de spelers van Willem II bij het betreden van het veld shirts droegen met de Spaanse tekst 'Mucha fuerza, estamos contigo',  ABC heeft het over de minuut applaus en het grote aantal Spaanse vlaggen in het stadion met een afbeelding van Sol. Ook Cadena SER is onder de indruk van de actie voor de voormalig speler van Real Madrid en Villarreal. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement