Volledig scherm
Ismail Azzaoui (l) en Bartholomew Ogbeche vieren een treffer tegen VVV. © ANP Pro Shots

Geen Jordens Peters bij Willem II, Darryl Lachman twijfelgeval

VideoHet moment waarop Willem II en NAC tegen elkaar in het strijdperk treden, nadert met rasse schreden. Inmiddels is duidelijk welke spelers de coaches Erwin van de Looi en Stijn Vreven hebben uitverkoren om aan de derby te beginnen.

Bij NAC staan - ijs en weder dienende - dezelfde elf spelers aan de aftrap als vorig weekend in de thuiswedstrijd tegen Excelsior (3-1 winst). Bertrams zal het doel weer verdedigen, de verdediging bestaat uit Sporkslede, Meijers, Mari, Angelino; op het middenveld staan Verschueren, Garcia en El Allouchi en de voorhoede wordt bemand door Korte, Ambrose en Vloet.

Griep

Bij Willem II is het even afwachten of Darryl Lachman voldoende hersteld is van de griep om te kunnen spelen. De verdediger ontbrak donderdag op de laatste training. Mocht Lachman fit genoeg zijn, dan zullen de Tricolores vermoedelijk als volgt aantreden: Doel: Branderhorst. Verdediging: Lewis, Heerkens, Lachman, Tsimikas. Middenveld: Chirivella, Rienstra, Haye, Azzaoui. Voorhoede: Sol en Ogbeche. In deze formatie begon Willem II ook aan z'n vorige wedstrijd, thuis tegen Heracles (3-1 winst). Als Lachman het niet haalt, is Jop van der Linden zijn stand-in. 

De wedstrijd in het Koning Willem II Stadion begint vrijdagavond om 20.00 uur. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement