Volledig scherm
Feest bij Willem II na de zege in Utrecht. © BSR/SOCCRATES , BSR Agency

Geloof in Tricolores: ‘Willem II moet zich nu richten op play-offs Europees voetbal’

uitslag pollHet zijn mooie weken voor Willem II. De Tricolores rekenden achtereenvolgens af met NAC, FC Twente (beker) en FC Utrecht. Daarnaast bracht de transfers van voormalig jeugdspeler Frenkie de Jong en topschutter Fran Sol de nodige miljoenen in de kassa. 

De Tricolores hebben zich door de goede start van het kalenderjaar stevig in het linkerrijtje genesteld. Daarnaast werd het gat met de plaatsen die verplichten tot het spelen van play-offs voor lijfsbehoud vergroot tot zeven punten. Sterker nog, Willem II heeft inmiddels de play-offs voor Europees voetbal in vizier. 

Bij een zege op FC Groningen, zaterdagavond, kan de ploeg zomaar op een plaats staan die recht geeft op een play-offs.  De ploeg van Adrie Koster heeft zich inmiddels namelijk in de slipstream van plaats zeven gepositioneerd. Boven Willem II staan met slechts één punt meer VVV-Venlo en Heracles Almelo. Die eerste gaat komend weekeinde op bezoek bij Ajax. De Tukkers gaan op bezoek bij ADO Den Haag.

Op de stelling ‘Willem II moet zich vanaf nu richten op een plaats die recht geeft op play-offs voor Europees voetbal’ werd liefst 2293 keer gereageerd. Ondanks dat de meningen verdeeld waren, bleek het overgrote deel vertrouwen in de Tilburgers te hebben. Zestig procent vond namelijk inderdaad dat Willem II inderdaad in moet zetten op play-offs. De overige veertig procent neemt wat gas terug. 

Poll

'Willem II moet zich vanaf nu richten op een plaats die recht geeft op play-offs voor Europees voetbal'

  • Ja (61%)
  • Nee (39%)
2508 stemmen