Volledig scherm
Gery Vink © pro shots

Gery Vink is er bijna uit met Willem II: 'Positief gevoel'

Gery Vink is het komende seizoen vrijwel zeker de assistent van hoofdtrainer Adrie Koster bij Willem II. De 52-jarige trainer uit Opheusden hield een 'positief gevoel' over aan verschillende gesprekken met de Tilburgse club, die ergens deze week Koster officieel gaat presenteren. 

Vink verklaarde maandagmiddag dat gemaakte afspraken momenteel op papier gezet worden. ,,Als het met de invulling van wensen in orde komt, is de kans groot dat ik bij Willem II aan de slag ga", aldus Vink. 

De man die in november zijn contract bij de opleiding van Ajax inleverde denkt dat er bij Willem II heel wat te winnen is. ,,Met minimale middelen, maar een goede filosofie kunnen bij de club iets moois neerzetten", zei hij. ,,Er is niet zoveel nodig om succesvol te zijn. Of ik voldoende complementair ben aan Adrie Koster, is pas achteraf vast te stellen. Het is belangrijkste is dat je spelers beter kunt maken en een elftal lekker fris laat voetballen."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.

poll

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

  • Ja (76%)
  • Nee (24%)
1988 stemmen