Jizz Hornkamp werd tegen Jong Ajax al vroeg gewisseld, maar heeft die teleurstelling volgens trainer Kevin Hofland geparkeerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Jizz Hornkamp werd tegen Jong Ajax al vroeg gewisseld, maar heeft die teleurstelling volgens trainer Kevin Hofland geparkeerd. © Pro Shots / Toin Damen

Hofland had ‘uitstekend’ gesprek met Hornkamp: ‘Het liefst voer ik alleen maar publiekswissels door, maar zo werkt het niet’

Willem II krijgt vrijdagavond bezoek van Heracles Almelo, de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. In aanloop naar die kraker ging trainer Kevin Hofland zoals aangekondigd om tafel met spits Jizz Hornkamp, die afgelopen maandag tegen Jong Ajax (1-2 winst) al vroeg werd gewisseld. ,,We hebben beelden bekeken, hij was zelf ook niet tevreden.”

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Beschamende avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II
  PREMIUM

  Beschamen­de avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II

  Door de doldwaze 3-2 nederlaag bij Jong PSV van gisteravond heeft Willem II nu 13 van de 21 gespeelde competitieduels níet gewonnen. Cijfers waarvoor een club die - sowieso qua status en budget - mee móét doen om promotie zich de ogen uit de kop moet schamen. Op deze manier komt zelfs deelname aan de play-offs serieus in gevaar. En dat is een dieptrieste en behoorlijk ernstige conclusie.