Volledig scherm
Ismail Azzaoui (r) in duel met Lerin Duarte van Heracles. © ©Toin Damen

Ismail Azzaoui sluit weer aan bij Willem II

Ismail Azzaoui maakt deel uit van de wedstrijdselectie van Willem II voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord woensdagavond. Vermoedelijk kan hij nog geen hele wedstrijd spelen. 

De Belgische aanvaller ontbrak de afgelopen wedstrijden nadat er een kleine operatieve ingreep had plaatsgevonden: er was een loszittend schroefje uit zijn knie verwijderd dat daar terecht was gekomen bij een vorige operatie.  VfL Wolfsburg-huurling Azzaoui kwam dit seizoen in 20 competitiewedstrijden in actie voor Willem II. Daarin wist hij drie keer te scoren en leverde hij vijf assists af. 

Geschorst

Tegenover de terugkeer van Azzaoui staat het wegvallen van de vleugelverdedigers Kostas Tsimikas en Fernando Lewis. Beide spelers pakten in de kwartfinale van de beker (tegen Roda JC) hun tweede hele kaart in dit toernooi en zijn daarom geschorst tegen Feyenoord. 

Ziekenboeg

In de ziekenboeg zitten nog altijd Jordens Peters, Asumah Abubakar, Thomas Meissner en Etien Velikonja. Willem II werkte de laatste training voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord af achter gesloten deuren.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement