Volledig scherm
James McGarry ontbreekt in de wedstrijdselectie van Willem II bij deuitwedstrijd tegen AZ. © BSR/SOCCRATES

James McGarry ontbreekt bij Willem II

James McGarry zit zaterdag niet bij de selectie van Willem II voor de uitwedstrijd tegen AZ. De Nieuw-Zeelander, die overal op de linkerflank inzetbaar is, haakte tijdens het trainingskamp in Marbella al af. Deze week trainde hij alleen binnen.

,,Hij gaat het zeker niet halen, maar misschien dat hij maandag weer aan kan haken", zei trainer Adrie Koster tijdens zijn wekelijks praatje. Willem II mist verder de langdurig geblesseerde Fernando Lewis. Dylan Ryan heeft zich met Australië onder 23 geplaatst voor de kwartfinale van het Olympisch kwalificatietoernooi en ontbreekt dus ook. Hij is er de linker centrale verdediger. 

Willem II is voor het eerst sinds maart 2007 ongeslagen in zes eredivisieduels op rij. Vier keer werd er gewonnen, twee eindigden er in een gelijkspel. In 1999 had de Tilburgse club voor het laatst een serie van minimaal zeven wedstrijden zonder te verliezen. Die eindigde pas na veertien duels. 

Vermoedelijke opstelling: Wellenreuther; Nieuwkoop, Holmen, Peters, Heerkens; Saddiki, Ndayishimiye, Llonch; Nunnely, Pavlidis, Köhlert.