Volledig scherm
Jordens Peters hoopt op 17 september bij Willem II 2 weer een wedstrijd te kunnen spelen. © Proshots

Jordens Peters denkt aan rentree op 17 september

Jordens Peters wil op maandag 17 september, indien zich de komende weken geen complicaties voordoen, een wedstrijd gaan spelen. Willem II 2 speelt dan thuis op natuurgras tegen Jong Eindhoven. Het zou de eerste wedstrijd zijn voor de verdediger sinds november vorig jaar.

Toen viel Peters uit in de uitwedstrijd tegen AZ nadat hij al een tijd met pijnstillers speelde. Hij bleek last te hebben van kraakbeen in zijn linkerknie. De aanvoerder van Willem II besloot zich niet te laten opereren, maar op een andere manier aan zijn herstel te werken. Dat gebeurde onder meer door een lange revalidatie in Zeist.

In het begin van de voorbereiding sloot Peters weer aan bij de selectie. Dat gaat boven verwachting goed. De 31-jarige Maaskanter traint alweer een tijdje volledig mee. Het spelen van wedstrijden is een volgende stap. Peters verwacht dat hij eerst drie of vier duels bij het tweede zal spelen alvorens een plaats bij de A-selectie weer in beeld komt. ,,Mits ik voor tegenslagen gespaard blijf", aldus Peters.