Volledig scherm
Willem II’ers vieren een treffer van Daniel Crowley (midden). © BSR Agency

Kaartjes bekerduel Willem II - AZ gaan vlot over de toonbank

Willem II speelt de volgende twee thuiswedstrijden tegen AZ. Eerst, op zondag 24 februari, voor de competitie. En daarna op donderdag 28 februari het onderlinge duel in de halve finale van de KNVB beker. De kaartverkoop voor die wedstrijd verloopt gesmeeerd.

Inmiddels zijn er voor de bekerwedstrijd al meer dan tienduizend kaartjes over de toonbank gegaan. De verwachting is dan ook dat de Tricolores dit belangrijke duel in een uitverkocht stadion zullen spelen.  Bij winst plaatsen de Tilburgers zich voor de bekerfinale in de Kuip tegen Ajax of Feyenoord. Vorig seizoen strandde het bekertoernooi van Willem II in de halve finale in de Kuip, toen Feyenoord te sterk was. 

Op weg naar de halve finale in de huidige voetbaljaargang won Willem II achtereenvolgens van FC Volendam (uit, 1-2),  Spakenburg (thuis, 5-0), AFC (thuis, 3-0) en FC Twente (uit, 2-3). De  bekerwedstrijd tegen AZ begint op 28 februari om 20.45 uur. 

Alvorens Willem II de twee duels met AZ afwerkt, speelt  de ploeg van Adrie Koster komende zaterdag (16 februari) eerst nog een uitwedstrijd bij Vitesse.