Volledig scherm
James McGarry © Wilber Hack

Linksback James McGarry tekent voor twee jaar bij Willem II

James McGarry heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij Willem II, met een optie voor nog twee jaar. De linksback uit Nieuw-Zeeland trainde al enkele dagen mee met de selectie van de Tilburgse club, die het woensdagavond opneemt tegen Dongen.

McGarry (20) kwam met zijn club uit Wellington Phoenix uit in de Australische competitie. Hij is Nieuw-Zeelands jeugdinternational en speelde mee op twee WK-eindronden. De verdediger heeft ook een Iers paspoort. 

De linksbackpositie was bij Willem II nog mager bezet. Met de jeugdige Dylan Ryan had de Tilburgse club maar een echte linksback in huis. 

Landgenoot Michael Woud wordt, indien hij door de medische keuring komt, de derde doelman van Willem II. 

Volledig scherm
Technisch directeur Joris Mathijsen met James McGarry. © Wilber Hack
Volledig scherm
James McGarry © Beeld Werkt
  1. Willem II op zoek naar laatste schakels: 'Weten precies wat we willen'
    PREMIUM

    Willem II op zoek naar laatste schakels: 'Weten precies wat we willen'

    Willem II verblijft tot en met zaterdag in De Rosep. Op de velden van RKSV Oisterwijk wil de Tilburgse club fysiek en technisch stapjes maken. Over de velden klinkt een luide stem. Gery Vink, de nieuwe assistent-trainer van Willem II, zit er kort bovenop. ‘Het tempo van een ouwe sok’, roept hij met zijn barse stem als een bal te zacht wordt ingespeeld. Het handjevol fans is blij met die nieuwe benadering.