De tegengoal.
Volledig scherm
De tegengoal. © Pro Shots / Erik Pasman
Willem II WIL
0
EINDE
1
Go Ahead Eagles GAE
 • Boyd Lucassen Goal 47'

Malaise Willem II houdt aan: Tilburgers verliezen ook in eigen huis van Go Ahead

De zegeloze reeks van Willem II in de eredivisie duurt voort. De Tilburgers, die op een goed eerste half uur na zwak voor de dag kwamen, verloren in eigen huis van promovendus Go Ahead (0-1) en zijn nu al zeven wedstrijden op rij in de competitie zonder zege. De zorgen zullen toenemen in Tilburg.

 1. Beschamende avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II
  PREMIUM

  Beschamen­de avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II

  Door de doldwaze 3-2 nederlaag bij Jong PSV van gisteravond heeft Willem II nu 13 van de 21 gespeelde competitieduels níet gewonnen. Cijfers waarvoor een club die - sowieso qua status en budget - mee móét doen om promotie zich de ogen uit de kop moet schamen. Op deze manier komt zelfs deelname aan de play-offs serieus in gevaar. En dat is een dieptrieste en behoorlijk ernstige conclusie.
 2. Statement onder hoogspanning: Willem II doet (precies op tijd) aan broodnodige klantenbinding
  PREMIUM

  Statement onder hoogspan­ning: Willem II doet (precies op tijd) aan broodnodi­ge klantenbin­ding

  Een statement richting de ongeruste achterban, in de vorm van strijd én een klinkende overwinning. Dát was de reddingsboei die het ronddobberende Willem II vrijdagavond kei- en keihard nodig had. En die werd ook gegrepen. Vlekkeloos ging het tegen Helmond Sport allemaal nog niet, maar precies op het moment dat de boel in Tilburg op ontploffen stond, kweekten de Tricolores weer wat goodwill: 5-1.