Volledig scherm
Fran Sol juicht na een doelpunt voor Willem II. © pro shots

Mexicaanse interesse in Willem II-spits Fran Sol neemt toe

Fran Sol staat er goed op in Mexico. Na Cruz Azul zouden nu ook Club América en Tigres serieus geïnteresseerd zijn in de diensten van de Spaanse goaltjesdief van Willem II. 

Dat meldt het Mexicaanse Marca Claro, aan wie Sol eerder de belangstelling van Cruz Azul bevestigde. Volgens het medium heeft Sol aangegeven een sterke voorkeur te hebben voor een overstap binnen Europa, maar proberen Club América en Tigres de 26-jarige aanvaller alsnog op andere gedachten te brengen.

Afgelopen winterstop trok Club América nog aan PSV'er Luuk de Jong, maar de Eindhovenaren lieten de aanvalsleider niet vertrekken. Bij Tigres staat de 36-voudig Frans international André-Pierre Gignac in de punt van de aanval, maar hij loopt deze maand uit zijn contract.

Vakantie

Fran Sol verblijft momenteel in Jordanië, waar hij vakantie viert met zijn vriendin. Daarna wil hij helder hebben waar zijn toekomst ligt. Sol staat nog een seizoen onder contract bij Willem II en heeft een optie voor nog een seizoen. De spits kwam afgelopen seizoen tot zestien doelpunten in 32 eredivisieduels.

poll

Willem II moet meer dan twee miljoen euro vragen voor Fran Sol

  • Eens (95%)
  • Oneens (5%)
1971 stemmen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement