Volledig scherm
Keeperstrainer Raymond Vissers (r). foto PVE

Ook keeperstrainer Raymond Vissers weg bij Willem II

TILBURG - Na hoofdcoach Jurgen Streppel en assistent-trainer Adrie Bogers vertrekt ook keeperstrainer Raymond Vissers bij Willem II. Na lang onderhandelen bereikte de club en de Bosschenaar een akkoord over zijn nog een jaar doorlopende contract.

Vissers (43) maakte in 2011, samen met John Feskens, de overstap van RKC Waalwijk naar Willem II. Als keeperstrainer was hij eerder werkzaam geweest bij FC Den Bosch, PSV en het toenmalige FC Zwolle. Door het vertrek van Vissers blijven bij Willem II alleen Edwin Linssen en videoanalist Ruud van de Rijt nog over die ook vorig seizoen deel uitmaakten van de technische staf rond het eerste elftal.

Willem II grijpt de komst van de nieuwe trainer Erwin van de Looi aan om een volledig nieuwe start te maken. Vissers zou aanvankelijk blijven, maar hij kon zich maar moeilijk verenigen met de manier waarop Bogers door de club aan de kant geschoven was. Beide partijen oordeelden dat het beter was de samenwerking niet voort te zetten.

De verwachting bestaat dat Vissers uiteindelijk Streppel naar diens nieuwe club Heerenveen zal volgen. Daar werd het contract met de keeperstrainer niet verlengd. Volgens Vissers is er nog niets concreet.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
421 stemmen