Volledig scherm
Jordens Peters © BSR Agency

Peters is blij dat vloek van de openingswedstrijd verbroken is: ‘Leuk om eens bovenaan te staan’

In Zwolle rekende Willem II af met een negatieve reeks openingswedstrijden en dat stemt aanvoerder Jordens Peters meer dan gelukkig. ,,Dit geeft vertrouwen aan onze smalle groep.”

,,Ik hoorde iets over een statistiek waaruit bleek dat wij onze openingswedstrijd vaak laten liggen. Nu zijn we in ieder geval goed gestart”, verwees Peters voor de camera van FOX Sports naar het feit dat Willem II voor het laatst in 2009 een openingswedstrijd wist te winnen. Die reeks is nu ten einde. ,,Dat het er in de eerste wedstrijd meteen uit komt is heel erg lekker. Het geeft vertrouwen aan onze smalle groep. Het is wel leuk om een keer bovenaan te staan.”

Complimenten kreeg ook Vangelis Pavlidis, de man van twee van de drie goals. ,,Hij heeft een goede voorbereiding achter de rug. Vorig seizoen stond hij nog in de schaduw van Isak, nu heeft hij zijn kwaliteiten laten zien. Met ons middenveld dat tweede ballen opraapt en met de voorzetten van onze snelle vleugelspelers kun je ook wat doelpunten meepakken”, aldus de captain.