Robbin Ruiter was maandag niet bij de groepstraining van PSV. De doelman staat in de belangstelling van Willem II, dat hem morgen bij de eerste training op het veld wil hebben.
Volledig scherm
Robbin Ruiter was maandag niet bij de groepstraining van PSV. De doelman staat in de belangstelling van Willem II, dat hem morgen bij de eerste training op het veld wil hebben. © BSR Agency

PSV houdt doelman Robbin Ruiter binnen

Robbin Ruiter is maandagmorgen niet aangesloten voor de groepstraining van PSV. De 33-jarige doelman werkte binnen zijn oefeningen af. Hij zou niet helemaal fit zijn. 

 1. Eredivisie is halverwege; nieuwe fase in ‘coronaprotocol’ KNVB

  Eredivisie is halverwege; nieuwe fase in ‘coronapro­to­col’ KNVB

  Toen vorig seizoen de competities in ere- en eerste divisie voortijdig moesten worden gestaakt vanwege het coronavirus, bleek er geen reglement te zijn met betrekking tot promotie, degradatie, kampioenschap en de verdeling van Europese tickets. Dat leverde een hoop gedoe op en zelfs tucht- en rechtszaken. Inmiddels is een en ander dichtgetimmerd met een protocol. Bij de totstandkoming daarvan waren vertegenwoordigers van de KNVB en van de ere- en eerste divisie betrokken.
 1. Köhn zakt in Waalwijk door ondergrens heen en is het exit voor Koster?
  Play
  Clubwatchers

  Köhn zakt in Waalwijk door ondergrens heen en is het exit voor Koster?

 2. RKC-aanvoerder Tahiri scoorde voor zijn overleden neefje: ‘Het enige dat ik voor hem kon doen’
  Play

  RKC-aanvoerder Tahiri scoorde voor zijn overleden neefje: ‘Het enige dat ik voor hem kon doen’