Ché Nunnely in actie tijdens een oefenwedstrijd tegen de Diessense selectie.
Volledig scherm
Ché Nunnely in actie tijdens een oefenwedstrijd tegen de Diessense selectie. © Toin Damen/Pro Shots

Publiek welkom bij enkele oefenduels van Willem II, maar wel met vaccinatie- of testbewijs

De entree bij de oefenwedstrijden van Willem II tegen de amateurs van Willem II (zaterdag 3 juli) en de Diessense selectie (dinsdag 6 juli), is gratis. Maar wie er bij wil zijn, moet wel via de corona check-app kunnen aantonen gevaccineerd te zijn of een negatieve coronatest kunnen tonen die niet ouder is dan 48 uur. 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Deze 13 Brabantse clubs leverden internationals aan Oranje
  PREMIUM

  Deze 13 Brabantse clubs leverden internatio­nals aan Oranje

  Als het Nederlands elftal zondagavond tegen Tsjechië speelt in de achtste finales van het EK staan er waarschijnlijk twee ‘Brabanders’ aan de aftrap. De kans is zeer aannemelijk dat PSV’ers Denzel Dumfries en Donyell Malen in de basis staan. Dat PSV de meeste Brabantse internationals heeft afgeleverd in de historie van het Nederlands elftal, moge duidelijk zijn. Maar twaalf andere Brabantse clubs mogen zich sinds de eerste interland in 1905 ook Oranje-leverancier noemen,