Volledig scherm
Ben Rienstra heeft Willem II op 2-1 gezet tegen Vitesse. © ANP Pro Shots

Robbemond: 'Gemengde gevoelens'

Reinier Robbemond sloot zijn interim-coachschap bij Willem II af met een 2-2 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Daardoor eindigden de Tricolores op de dertiende plaats in de eredivisie.

,,Ik zit hier met gemengde gevoelens", zei Robbemond tijdens de persconferentie. ,,We hadden van VItesse kunnen winnen, maar in de eindfase hadden we ook zomaar nog kunnen verliezen." 

Spelvreugde

De vertrekkende coach, die nog geen nieuwe baan heeft, had zijn spelers voor de wedstrijd meegegeven dat dit de laatste keer in deze samenstelling zou zijn en dat er vijftien spelers met een aflopend contract in de spelersgroep waren. Hij hoopte op energie en spelvreugde.

Zeker in de eerste helft zag Robbemond dat ook. ,,Het tempo was goed en er werd met regelmaat prima gecombineerd. Daarna werd het - mede door het warme weer - wat moeizamer allemaal." 

Volledig scherm
Reinier Robbemond geeft Victor van den Bogert een knuffel na Willem II - Vitesse. © ANP Pro Shots
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.

poll

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

  • Ja (76%)
  • Nee (24%)
2081 stemmen