Nick Doodeman (links) en trainer Kevin Hofland feliciteren elkaar na de zege op Helmond Sport. De rechtsbuiten moet nu maanden toekijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Doodeman (links) en trainer Kevin Hofland feliciteren elkaar na de zege op Helmond Sport. De rechtsbuiten moet nu maanden toekijken. © Pro Shots / Toin Damen

Schroijen maakt Willem II-basisdebuut door ‘beetje bizarre’ blessure Doodeman, Hofland haalt piepjonge Razak bij selectie

De knieblessure van Nick Doodeman is hard aangekomen bij Kevin Hofland. De trainer van Willem II sprak in aanloop naar het uitduel met VVV-Venlo over de kwetsuur van de rechtsbuiten, diens vervanger Joeri Schroijen, het piepjonge talent Khaled Razak én de reden waarom Daniel Crowley zijn basisplaats kwijtraakt.

 1. ‘Een vleugje Dirk Kuijt’ bij de spitsen van opfleurend Willem II: ‘Niet altijd leuk, maar dát is de norm’
  PREMIUM

  ‘Een vleugje Dirk Kuijt’ bij de spitsen van opfleurend Willem II: ‘Niet altijd leuk, maar dát is de norm’

  Het kan verkeren in de voetballerij, en snel ook. In ieder geval op papier. Vorige week zakte Willem II af naar een beschamende tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie en daalde de stemming tot ver onder het nulpunt, nu hebben de Tricolores de derde plek ineens weer in zicht. In het zoveelste ‘aanhaken of afhaken-duel’ van dit seizoen werd hoogvlieger FC Eindhoven overtuigend met 3-0 verslagen.
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?